title
תפריטי שבועות 2015

יום שישי ה 22.5- ארוחת חג
אחראים: צחי ואורית

  

גבינות מחלבת בארי: צהובה, אמנטל, פרוסות צפתית, מוס רוקפור, כדורי גבינה בטעמים.

דגים: סלמון שלם, פילה אמנון.
מאפים: בורקיטוס, פילאס פטריות, בורקס פיצה וקשקבל.
קישים אישיים: בטטה, בצל, פטריות.
פסטות: ספירלה צבעונית ועניבות - ברוטבי עגבניות ושמנת.
מרקים: ברוקולי, כתום מוקרם.
לחמים: כפרי, לחמניות.
ממרחים: טפנאדים - של פסטו, זיתים ועגבניות. חמאה אישית -בטעמי טבעי ושום שמיר.
סלטים: ירוק, עגבניות שרי וצנוברים, זיתים אדום, עדשים שחורות, גזר עם עירית ואגוזים מסוכרים, אנטיפסטי, סלק אדום, קינואה, חצילים אפויים במרינדה, עשבי תיבול ובוטנים, עלי גפן ממולאים, מלפפון חמוץ, זיתים דפוקים.
שתיה קלה

שבת ערב 23.5- טקס הבאת הביכורים
מבחר בורקסים ותירס




ראשון ערב 24.5 –הפנינג שבועות
אבטיחים, פיתה על הטאבון, מטבלים, קרואסונים



תאריך פרסום
17/5/2015